De efficiëntiescan:

Met de efficiëntiescan analyseren wij uw functiehuis en personeelsbestand grondig en bepalen vervolgens of er aanpassingen mogelijk zijn waardoor uw medewerkers efficiënter ingezet kunnen worden. Win-win-situatie, aangezien u dat wellicht FTE’s kan besparen door bijvoorbeeld een samenvoeging van profielen. Voor deze scan zoeken wij, indien nodig en nuttig, zeker de samenwerking op met uw HR-afdeling. 

Onze efficiëntiescan is uniek en gebaseerd op best practices. Wij passen deze scan aan naar onder andere de grootte van uw organisatie, uw huidige personeelsbestand en de branche waarin uw bedrijf zich bevindt om een realistisch advies te kunnen geven.

Wat levert het op?

Uniek in Nederland: de efficiëntiescan. Grondig analyseren wij uw huidige functiehuis én de kwaliteiten van uw werknemers. Zijn er mogelijkheden om uw werknemers anders (en daardoor efficiënter) in te zetten? Is het niet logischer om twee functies samen te voegen tot één en de capaciteit daardoor terug te brengen naar 1 in plaats van 2 FTE’s? Dergelijke vragen trachten wij met deze scan voor u te beantwoorden zodat (1) u dat een besparing kan opleveren, een een verhoging van efficiëntie en (2) uw werknemers daar ook nog eens blij van kunnen worden. Neem via het contactformulier op deze pagina contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen, of mail ons direct op info@uitzonderlijkgewoon.nl.

De efficiëntiescan:

  • is vrijblijvend. Het advies dat wij u geven naar aanleiding van onze besparingsscan is een advies dat wij baseren op eigen ervaring en dienstverlening. U bent zelf uiteraard vrij om met het advies te doen wat u wilt.
  • is binnen drie weken uitgevoerd. Binnen drie werkweken tijd zullen wij u een uitgebreid adviesrapport kunnen toesturen of overhandigen.
  • is kostenbesparend. Efficiënter omgaan met uw medewerkers betekent dat er meer gedaan kan worden in minder tijd.
  • is bijdragend aan goed werkgeverschap. Gelukkige werknemers betekenen een gezond bedrijf met een fijne werksfeer en ruimte om eigen potentie te ontwikkelen.
ganqcr1brtu-william-iven.jpg

Het eerste, oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij lichten daarin graag de mogelijkheden voor u toe, en geven meer uitleg over onze efficiëntiescan.

Vraag een gesprek aan