De besparingsscan:

Kent uw bedrijf veel HBO(+)-profielen en/of medewerkers met uitzonderlijke capaciteiten en kwaliteiten? Dan krijgt u met de besparingsscan inzicht in de mogelijke besparing die u kunt realiseren indien u gerichte en praktische acties onderneemt ten aanzien van deze doelgroep. Graag vertellen we hoeveel uw bedrijf kan besparen door onder andere vroegtijdig ingrijpen bij hoogbegaafde werknemers om zo een burn- of bore-out te voorkomen. Dit doen we uiteraard pas na een uitgebreide scan van uw personeel.

De besparingsscan is door onszelf ontwikkeld en om die reden uniek in Nederland. Wij leggen u vooraf natuurlijk alles uit over de methodiek en onderbouwing van deze scan.

Wat levert het op?

De door ons ontwikkelde besparingsscan doet precies wat de naam zegt: wij scannen uw organisatie en personeel en vertellen u vervolgens wat u in kosten zou kunnen besparen en natuurlijk met welke acties. Het bedrag van de besparing baseren wij op diverse factoren die wij u tijdens een vrijblijvend gesprek graag toelichten. De besparing is onder andere gericht op het vinden en (h)erkennen van talentvolle medewerkers. Over het algemeen kan bij een gemiddelde organisatie van 300 medewerkers een besparing worden gerealiseerd van minimaal €15.000,-. Op de langere termijn zal de besparing zelfs groter zijn. Neem via het contactformulier op deze pagina contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen, of mail ons direct op info@uitzonderlijkgewoon.nl.

De besparingsscan:

  • is binnen enkele dagen uitgevoerd. Binnen een werkweek tijd zullen wij u een uitgebreid adviesrapport kunnen toesturen of overhandigen.
  • is vrijblijvend. Het advies dat wij u geven naar aanleiding van onze besparingsscan is een advies dat wij baseren op eigen ervaring en dienstverlening. U bent zelf uiteraard vrij om met het advies te doen wat u wilt.
  • is eerlijk. Wij nemen geen blad voor de mond en zullen altijd eerlijk zijn in ons advies en over onze observaties met als enige doel het creëren van een productievere, efficiëntere en fijnere werkomgeving voor zowel werkgevers als werknemers.
  • is gericht op de praktijk. Wij geven geen adviezen waar u in maanden of jaren naartoe kunt werken. Onze besparingsadviezen zijn praktisch en concreet: u kunt er direct mee aan de slag.
ganqcr1brtu-william-iven.jpg

Het eerste, oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij lichten daarin graag de mogelijkheden voor u toe, en geven meer uitleg over onze besparingsscan.

Vraag een gesprek aan