De talentscan:

Sommige medewerkers kunnen met aandacht, training en coaching uitbloeien tot talentvolle en waardevolle werknemers met enorm veel potentie. Wij vinden deze medewerkers en geven hen, indien gewenst, de juiste bagage mee om hun potentie volledig te kunnen benutten. Wij bieden hierbij pakketten aan boordevol trainingen en coaching, maar kunnen ook enkel de talenten vinden zodat zij bijvoorbeeld via uw eigen HR-afdeling verder opgeleid kunnen worden.

Voor het vinden en begeleiden van deze talenten maken wij gebruik van onze eigen, unieke methodiek. Wij kijken daarbij onder andere naar specifieke kwaliteiten, potentie, motivatie en doorzettingsvermogen. Laat ons u verrassen, maar bovenal – laat uw medewerkers u verrassen.

Wat levert het op?

Middels onze eigen methodiek én ons zogenoemde ‘onderbuikgevoel’ scannen wij uw personeel om te zoeken naar die echte parels: werknemers die potentie hebben, gemotiveerd zijn, getraind en -coacht kunnen worden om nóg meer uit zichzelf te halen en die bovenal waardevol (kunnen) zijn voor uw bedrijf. Dit kunnen zelfs medewerkers zijn waarvan het resultaat u zal verrassen. Na het uitvoeren van onze scan kunt u zelf bepalen wat u doet: of u deze medewerkers intern verder wilt opleiden, of de ontwikkeling (deels) door ons wilt laten uitvoeren. Uiteraard kunnen wij ook uw eigen HR-opleiding opleiden om deze mensen in de toekomst zelf ook te kunnen vinden en/of de begeleiding en opleiding zelf vorm te geven. Neem via het contactformulier op deze pagina contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen, of mail ons direct op info@uitzonderlijkgewoon.nl.

De talentscan:

  • is een kwalitatief hoogwaardig traject. Uw talentvolle medewerkers zullen zich gegarandeerd ontplooien en zo meer waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie.
  • is naar uw eigen keuze in te richten. Wij bieden diverse mogelijkheden aan; enkel het vinden van de talenten, of ook het ontplooien, trainen en coachen van deze medewerkers.
  • is te combineren met uw eigen HR-afdeling. Wij kunnen de samenwerking zoeken met uw eigen HR-afdeling om de talenten zo optimaal mogelijk te kunnen (laten) begeleiden, conform uw eigen richtlijnen.
  • is, indien gewenst, een langdurige samenwerking. Wij willen uw organisatie en uw medewerkers goed leren kennen om de dienstverlening zo goed mogelijk aan te kunnen passen aan het doel.
  • is bijdragend aan goed werkgeverschap. Gelukkige werknemers betekenen een gezond bedrijf met een fijne werksfeer en ruimte om eigen potentie te ontwikkelen.
ganqcr1brtu-william-iven.jpg

Het eerste, oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij lichten daarin graag de mogelijkheden voor u toe, en geven meer uitleg over onze efficiëntiescan.

Vraag een gesprek aan