pexels-photo-383838

Onze presentaties:

Zijn interactief, leerzaam, praktijkgericht en vooral heel leuk. Vol enthousiasme staan we te trappelen om uw collega’s kennis te laten maken met het onderwerp ‘hoogbegaafdheid op de werkvloer’, waarbij we ingaan op het (h)erkennen van hoogbegaafde en hoogpotentiële werknemers, het benutten van deze potentie en de omgang met elkaar.

Na onze presentatie zullen uw collega’s nieuwe inzichten hebben gekregen, enthousiast zijn over het onderwerp en alerter zijn als het gaat om uw werknemers, wat uiteindelijk leidt tot preventieve acties om o.a. langdurige ziekte te voorkomen.

Wat levert het op?

In onze presentatie geven we cijfers en feiten, signalen om hoogbegaafde en hoogpotentiële werknemers te herkennen, tips om met deze doelgroep om te gaan en adviezen voor een langdurige vruchtbare samenwerking.

Wat praktische informatie:

  • Onze presentaties kunnen interessant zijn voor onder andere leidinggevenden, HR-afdelingen, managers en directies.
  • Een presentatie duurt gemiddeld 1 – 1,5 uur, met daarna een half uur voor vragen en gesprekken.
  • Onze presentaties zijn mega-betaalbaar: voor 2 uur totaal rekenen wij momenteel maar € 350,- (excl. btw en reiskosten).
ganqcr1brtu-william-iven.jpg

Het eerste, oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij lichten daarin graag de mogelijkheden voor u toe.

Vraag beschikbaarheid/offerte aan