pexels-photo-207691

Onze lezingen:

Zijn minder interactief dan onze presentaties, maar zitten bomvol feiten, cijfers en leuke en interessante weetjes over hoogbegaafdheid bij volwassenen en de relatie tot de werkvloer. Onze passie en enthousiasme over dit onderwerp en de praktijkgerichte voorbeelden maken dat onze lezingen goed te volgen zijn en tot het eind interessant blijven.

Na onze lezing zullen uw collega’s meer weten over hoogbegaafdheid in het algemeen, de relatie tot de werkvloer en -sfeer, omgang met collega’s en wellicht zelfs profielen gaan (h)erkennen in de directe omgeving. Daarmee is ons doel in ieder geval bereikt!

Wat levert het op?

In onze lezingen benaderen we hoogbegaafdheid bij volwassenen en de relatie tot de werkvloer op basis van onder andere wetenschappelijke literatuur. We hebben onderzoeksresultaten en -cijfers vertaald naar de directe praktijk, om zo leidraden mee te geven om hoogbegaafdheid in de directe omgeving te (h)erkennen.

Wat praktische informatie:

  • Onze lezingen kunnen interessant zijn voor onder andere leidinggevenden, HR-afdelingen, managers en directies. Ook doen onze lezingen het goed tijdens congressen, velddagen, kick-offs en bedrijfsgerelateerde presentaties.
  • Een lezing duurt gemiddeld 1 uur, met daarna een half uur tot een uur voor vragen en gesprekken.
  • Onze presentaties zijn mega-betaalbaar: voor de lezing + gesprekken/vragen achteraf rekenenen wij momenteel maar € 350,- (excl. btw en reiskosten).
ganqcr1brtu-william-iven.jpg

Het eerste, oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij lichten daarin graag de mogelijkheden voor u toe.

Vraag een gesprek aan