Diverse scans

Besparingsscan

De besparingsscan

Graag vertellen we hoeveel uw bedrijf kan besparen door vroegtijdig ingrijpen bij hoogbegaafde werknemers om zo een burn- of bore-out te voorkomen. Dit doen we uiteraard pas na een uitgebreide scan van uw personeel.

Efficientiescan

De efficiëntiescan

Wij analyseren uw functiehuis grondig en bepalen of er aanpassingen mogelijk zijn waardoor uw medewerkers efficiënter ingezet kunnen worden. Win-win-situatie, aangezien u dat wellicht FTE’s kan besparen.

Talentscan

De talentscan

Sommige medewerkers kunnen met aandacht, training en coaching uitbloeien tot talentvolle en waardevolle werknemers met enorm veel potentie. Wij vinden deze medewerkers en geven hen de juiste bagage mee.

Met de resultaten van onze scans kunt u gegarandeerd kosten besparen, zowel op de korte als de langere termijn.

Al onze scans resulteren in een uitgebreid advies voor uw organisatie waar u direct mee aan de slag kunt.

Niet alleen werken wij snel, ook u zal snel resultaat merken van onze ondernomen acties.

Met een ervaringsdeskundige in huis en de nodige relevante werk- en zakelijke ervaring van onze medewerkers zijn wij meer dan in staat om gedegen en passend advies te geven.

Wij voeren altijd, indien mogelijk, een voor- en na-meting uit, zodat wij voor u de resultaten van onze acties inzichtelijk kunnen maken.

U kunt onze scans ook met elkaar combineren.

Beleidsvorming omtrent hoogbegaafdheid en -sensitiviteit & adviestrajecten

writing-828911_1280

Beleidsvorming

Heeft u aangepast beleid voor hoogbegaafden en/of hoogsensitieven? Waarschijnlijk niet, en in sommige gevallen is dat ook helemaal niet nodig. Maar als u ook deze doelgroep optimaal wilt bedienen en hun maximale potentie wilt bereiken, raden wij u dit zeker aan. Met de juiste aanpak en benadering kan juist deze doelgroep zich ontwikkelen tot zeer nuttig en waardevol voor uw organisatie. Daarmee voorkomt u ook nog eens (langdurige) ziekte.

about3

Adviestrajecten

Soms is het duidelijk dát de schoen wringt, maar waar? Wij gaan graag een adviestraject met u aan, waarin wij uw organisatie en medewerkers zo goed leren kennen dat wij aan het eind van het traject met heldere, eerlijke en nuttige adviezen kunnen komen. Soms betekent dat iets kleins, zoals een aangepast opleidingsaanbod, en soms ook iets groots, waar beleidsvorming of optimalisatie van processen bij komt kijken. Uiteraard is ons advies vrijblijvend en gebaseerd op best practices.

(Preventie-)trajecten voor uw medewerkers

pexels-photo-351961

Coachingstrajecten

Wij bieden uitgebreide coachingstrajecten en -pakketten aan voor individuen (waarbij coaching in groepsverband ook een optie is). Veel werknemers (1 op 7, bij hoogbegaafdheid zelfs 1 op de 3) kampen met burn- en/of bore-out-gerelateerde klachten. Deze trajecten signaleren de oorzaak of oorzaken van deze klachten, pakken deze actief aan en geven de gecoachten weer zelfvertrouwen en motivatie. De coachingstrajecten werken derhalve preventief.

pexels-photo-212286

Trainingen

Wij bieden diverse trainingen aan, waarbij deze veelal gericht zijn op een efficiëntere omgang met elkaar en de uitzonderlijke kwaliteiten van mensen. Voor leidinggevenden kan de hoogbegaafde doelgroep bijvoorbeeld nogal eens een uitdaging zijn, en andersom ook. Onze trainingen zijn erop gericht om (h)erkenning voor elkaar te creëren, maar ook voor een stukje bewustwording en praktische handvaten.