Wij in gesprek met jouw werkgever

Je wilt, om welke reden dan ook, een coachingstraject of training(en) volgen. Of het gaat absoluut niet goed met je, en je zou willen dat jouw werkgever dat weet. Het kan dan best spannend zijn om dat gesprek aan te gaan met jouw werkgever: een gesprek waarin jij je open en bloot moet geven, wellicht toelichting moet geven en/of (als je werkgever hier nog niet van op de hoogte is en dit het geval is) opeens vertellen dat je hoogbegaafd bent. Help!

Om onder andere die reden bieden wij graag aan om (geheel vrijblijvend!) het gesprek aan te gaan met jouw werkgever. Wij zullen jouw werkgever overtuigen van het positieve belang van een traject met ons en natuurlijk ook proberen om dit bijvoorbeeld onder jouw opleidingsbudget te laten vallen, zodat je er ook zelf geen kosten aan hebt.

Voordelen:

  • Wij hebben de ervaring en argumenten om jouw werkgever te overtuigen van het belang van een coachingstraject en/of trainingen. Grote kans dus ook dat wij jouw werkgever mee kunnen krijgen in dit traject.
  • Als jouw werkgever op de hoogte is van het feit dat je een coachingstraject en/of training(en) gaat volgen, kan dit eigenlijk alleen maar een positieve invloed hebben op jullie relatie. De werkgever/leidinggevende kan dan bijvoorbeeld ook gerichter sturen op jouw persoonlijke ontwikkeling, of de inhoud van je werk.
  • Het ‘probleem’ is aangekaart, zodat er echt wat aan gedaan kan worden. Je hebt zelf dan ook een stok achter de deur.
  • Je hoeft zelf je emoties niet aan jouw werkgever/leidinggevende te laten zien: je hoeft je niet bloot te geven, of al je kaarten op tafel te leggen.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Uiteraard kunnen wij echter niet garanderen dat jouw werkgever de kosten van een traject zal bekostigen.

Uiteraard vertellen wij nooit zomaar aan de werkgever dat jij hoogbegaafd bent. Ons specialisme is hoogbegaafdheid, maar uiteraard trainen en coachen wij ook niet-hoogbegaafde werknemers. Zonder jouw toestemming vertellen wij dit dan ook niet aan de werkgever.

Wij gaan het gesprek aan met jouw werkgever

Contact ons