pexels-photo-352728

Wij in gesprek met jouw werkgever

Als het in het belang is voor het bedrijf waar je werkt dat jij beter in je vel gaat zitten, dan zijn er vaak mogelijkheden om bijvoorbeeld een coachingstraject of training via jouw werk te volgen. Er kleven tevens diverse voordelen aan deze constructie, zoals het benutten van het opleidingsbudget en aanpassing van het traject naar jouw specifieke werksituatie.

pexels-photo-374074

Loopbaancoaching

Werk is helaas niet altijd leuk. Maar wat als je je werk voor het grootste deel van de tijd niet (meer) leuk vindt? Wat als je er geen energie meer uithaalt, maar ook niet weet hoe je de situatie kunt veranderen? Wel een nieuwe baan zoeken, voor jezelf beginnen, je ambities uitspreken… Het blijft lastig, en loopbaancoaching kan je met al deze vragen op weg helpen.

Doordat ons expertisegebied hoogbegaafdheid is, zijn wij goed in staat om hoogbegaafden te begeleiden. Daarmee willen wij zeker niet zeggen dat andere coaches dat niet zouden zijn! Maar wat we wel zeker weten is dat wij, door onze eigen ervaringen en kennis van, over en met hoogbegaafdheid, makkelijk kunnen relateren, gedachtegangen kunnen volgen en ook in staat zijn om de werkelijke redenen en verhalen achter jouw woorden te kunnen horen. Roxanna spreekt uit eigen ervaring: “Soms wist ik precies wat ik moest zeggen tegen een psycholoog, coach of adviseur om ergens makkelijk weg te kunnen komen, of ergens onderuit te kunnen komen. Bij Anke kon en kan dat niet, omdat zij het altijd door had als ik ergens eigenlijk geen zin in had of iets gewoonweg ‘te eng’ vond om te doen. Compleet uit mijn comfortzone getrokken… En wat heeft dat mij geholpen!”