pexels-photo-196760

Reguliere coaching

Loop je tegen een specifiek probleem aan in je leven, op het werk of in de communicatie/relatie met anderen? Blijft een bepaalde vraag of uitdaging je maar dwars zitten en wil je daar nu echt eens wat mee gaan doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is reguliere coaching waarschijnlijk iets voor jou!

pexels-photo-374074

Loopbaancoaching

Werk is vaak een groot en belangrijk onderdeel van ons leven, maar wat als je werk je niet gelukkig maakt? Of je het gevoel hebt dat je iets totaal anders zou moeten doen, maar niet weet wat? En wat zijn jouw talenten eigenlijk? Bij deze vragen is loopbaancoaching zeker iets voor jou.

Wat wij belangrijk vinden bij coaching:

  • Een wederzijdse klik. Zonder klik geen succesvolle coaching, daar zijn wij van overtuigd. Jij mag daar eerlijk over zijn, maar ook wij zullen daar eerlijk over zijn. Bij geen klik vinden we iemand anders voor je!
  • Vertrouwen. Uiteraard. Zonder wederzijds vertrouwen kunnen er ook geen diepgaande en verhullende conclusies volgen, en juist die zijn belangrijk bij coachingstrajecten.
  • Creativiteit en uitdaging. Van jezelf, maar ook vanuit ons. Wij zullen altijd proberen om je een invalshoek te bieden die je verrast of je nadenkmateriaal te geven waar je echt even op kunt sudderen.
  • Lef. Sowieso getuigt het van lef om jezelf een coachingstraject te gunnen, maar wij gaan natuurlijk ook proberen om jou uit jouw comfortzone te trekken.

Doordat ons expertisegebied hoogbegaafdheid is, zijn wij goed in staat om hoogbegaafden te begeleiden. Daarmee willen wij zeker niet zeggen dat andere coaches dat niet zouden zijn! Maar wat we wel zeker weten is dat wij, door onze eigen ervaringen en kennis van, over en met hoogbegaafdheid, makkelijk kunnen relateren, gedachtegangen kunnen volgen en ook in staat zijn om de werkelijke redenen en verhalen achter jouw woorden te kunnen horen. Roxanna spreekt uit eigen ervaring: “Soms wist ik precies wat ik moest zeggen tegen een psycholoog, coach of adviseur om ergens makkelijk weg te kunnen komen, of ergens onderuit te kunnen komen. Bij Anke kon en kan dat niet, omdat zij het altijd door had als ik ergens eigenlijk geen zin in had of iets gewoonweg ‘te eng’ vond om te doen. Compleet uit mijn comfortzone getrokken… En wat heeft dat mij geholpen!”