pexels-photo-346885

Herken je een of meerdere van deze dingen?

Als mens:

  • Er zit je iets dwars, maar je kan maar niet ontdekken wat het nu is. Het voelt in ieder geval alsof je nog (lang) niet bent waar je zou willen zijn.
  • Je kan of durft jouw ideeën of gedachtes niet aan iedereen te vertellen, maar je zou er wel graag met iemand over willen sparren.
  • Je vindt het lastig om jouw richting te vinden in dit leven of deze fase of weet zelfs helemaal nog niet wat je nu eigenlijk écht zou willen doen.

Als werknemer:

  • Je weet niet zeker of het werk dat je nu doet en/of tot nu toe hebt gedaan, echt is wat bij jou past.
  • Lijk je maar niet de uitdaging te kunnen vinden waar je zo naar op zoek bent. Vol goede moed begin je altijd ergens aan, maar na een tijdje wordt het saai, zie je alleen maar beren op de weg en/of heb je het gevoel dat je stilstaat.
  • Vertoon je burn- en/of bore-out-gerelateerde klachten.

Als hoogbegaafde:

  • Je bent soms niet zeker genoeg, ook al weet je zeker dat je iets kan. De angst om onder te presteren, verwachtingen niet waar te maken of iets helemaal fout te doen wegen voor jou zwaarder dan het gewoon proberen.
  • Loop je soms vast in de communicatie en omgang met collega’s, vrienden, familie of geliefde(n).
  • Durf je niet altijd helemaal jezelf te zijn en vertel je ook niet aan iedereen (en al helemaal niet ‘zomaar’) dat je hoogbegaafd bent.

Voor werknemers

Voor werknemers bieden wij onder andere coachingstrajecten (zowel binnen als buiten het bedrijf), trainingen en loopbaanadvies. Wij gaan, indien gewenst, ook het gesprek aan met jouw leidinggevende/werkgever en zullen altijd kijken of er mogelijkheden zijn om de kosten voor de trajecten onder bijvoorbeeld een opleidingsbudget te laten vallen.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Coaching

Ook als je ‘gewoon’ gecoacht wilt worden, los van het werk, kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij bieden diverse vormen van coaching aan (o.a. individuele coaching, groepscoaching en loopbaancoaching) dus er zit vast wel iets voor je bij. En natuurlijk coachen wij ook individuen die niet hoogbegaafd zijn.

Trainingen

Voor iedereen bieden wij allerlei soorten trainingen aan, zoals ‘nee durven zeggen (en hoe dan)’, assertiviteitstrainingen en trainingen om potentie te herkennen.

Diverse scans